Το junk food, αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης κατάθλιψης, ενώ αντίθετα η υγιεινή διατροφή και ιδίως η μεσογειακή μειώνει τον κίνδυνο, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Καμίλ Λασάλ του Τμήματος Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας του University College του Λονδίνου (UCL), οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό βιολογικής ψυχιατρικής Molecular Psychiatry, σύμφωνα με τις βρετανικές Guardian και Independent, αξιολόγησαν στοιχεία για 41 δημοσιευμένες έρευνες πάνω στη σχέση διατροφής και κατάθλιψης…
Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

