Toυ Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

Αποτέλεσε τη σημαία του ελληνικού χάντμπολ για πολλά χρόνια, όντας ο καλύτερος πρεσβευτής του στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα, μεταξύ άλλων, στη Γερμανία, όπου, ως γνωστόν, διαθέτει το καλύτερο πρωτάθλημα χειροσφαίρισης της Ευρώπης.

Μάλιστα έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής του χάντμπολ που κατάφερε να πανηγυρίσει τρόπαιο στο εξωτερικό.

Ο λόγος φυσικά για τον Αλέξη Αλβανό, ο οποίος παρά τις πολλές επιτυχίες του στη λαμπρή καριέρα του πάντα παρέμενε προσιτός για όλους δίχως ίχνος έπαρσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που άπαντες στον χώρο του χάντμπολ μιλούν γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Επειδή όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος ήρθε η στιγμή που αυτός ο σπουδαίος παίκτης είπε αντίο στην ενεργό δράση!

Αυτό συνέβη στο τέλος της σεζόν που ολοκληρώθηκε, φορώντας τη φανέλα της ομάδας με την οποία δέθηκε περισσότερο από όλες τις άλλες και δεν είναι άλλη από την ΑΕΚ.

Πάντως ο Αλέξης Αλβανός θα παραμείνει κοντά στο άθλημα και στον σύλλογο που αγάπησε, καθώς από πέρυσι είναι παράλληλα προπονητής της ομάδας Παίδων της «Ένωσης» και θα συνεχίσει στο συγκεκριμένο πόστο, όπου έχει δείξει τα καλύτερα δείγματα γραφής.

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στο zougla.gr ο Αλέξης Αλβανός έκανε μία αναδρομή στην λαμπρή του καριέρα και μας εξιστορεί το πώς έφτασε από τη ΧΑΝΘ να παίζει στο εξωτερικό, με ενδιάμεσο σταθμό τον Πανελλήνιο, πριν αποφασίσει να επαναπατριστεί, φορώντας την φανέλα μεγάλων ομάδων, με τελευταία αυτή της ΑΕΚ.

Παράλληλα μας αποκαλύπτει τις στιγμές με την Εθνική μας ομάδα που δεν θα ξεχάσει ποτέ, μας εξομολογείται για το πώς αισθάνεται που από εδώ και στο εξής δεν θα μπει ξανά στο γήπεδο να αγωνιστεί, ενώ μας μιλά για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, την προπονητική και τους στόχους που έχει ως τεχνικός της ομάδας παίδων της ΑΕΚ.

Όλη η συνέντευξη του Αλέξη Αλβανού στo zougla.gr:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης