Λάβρος εναντίον όσων επιχειρούν να τον συνδέσουν με τον κρατούμενο και εμπλεκόμενο στη «συμμορία των 16», Παναγιώτη Βλαστό, εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

«Όλοι αυτοί που επιχειρούν περίπου να με εμφανίσουν φίλο, συνεργάτη, συμπαραστάτη του αρχικακοποιού Βλαστού δεν με πτοούν. Προκαλούν απλά αηδία, αηδία σε απίστευτο σημείο. Εγώ τη δουλειά μου θα την κάνω, η αστυνομία θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της με αποτελεσματικότερο ακόμα τρόπο και θα έλθουν ακόμα πιο μεγάλες επιτυχίες. Τότε, θα αξιώσω σε αυτά τα ανθρωπάκια να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης μιλώντας στα Χανιά υποστήριξε ότι κάποιοι δεν ικανοποιούνται από την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Όταν στρέφονται εναντίον του υπουργού, ο οποίος είναι πολιτικός προϊστάμενος με αυτό τον πρωτοφανή άθλιο συκοφαντικό τρόπο, το κάνουν γιατί θέλουν να πλήξουν την αστυνομία όχι το πρόσωπο μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που καταβάλλεται στον τομέα της δημόσιας τάξης.

«Ουδέποτε ισχυρίσθηκα πως τουλάχιστον για μια περίοδο μετά τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008, δεν υπήρχε πρόβλημα στην δημοσία τάξη πώς δεν υπήρχαν γεγονότα τα οποία με ανησυχούσαν», σημείωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛΑΣ εκθείασε επίσης την  προσπάθεια της φυσικής αλλά και της πολιτικής ηγεσίας που- όπως είπε –κατέφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα η αστυνομία να ανακτήσει το χαμένο ηθικό της να σταθεί στα πόδια της, να ξαναγίνει αποτελεσματική και να έλθουν οι μεγάλες επιτυχίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης