Ο William Shakespeare είπε: Νιώθω πάντα χαρούμενος, ξέρετε γιατί; Επειδή δεν περιμένω τίποτα από κανέναν. Η αναμονή πονάει πάντα. Τα προβλήματα δεν είναι αιώνια, έχουν πάντα μια λύση. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να προσβάλει, να ταπεινώσει ή να μειώσει την αυτοεκτίμησή σας. Οι κραυγές είναι ένα εργαλείο για δειλούς, εκείνους που δεν σκέφτονται.

Θα γνωρίζουμε πάντα ανθρώπους που πιστεύουν ότι ευθύνονται για τα προβλήματά τους και στο τέλος όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να αντικαταστήσουμε τις πτώσεις που μας συμβαίνουν στη ζωή με τη σκέψη πως, μετά από μια σκοτεινή σήραγγα γεμάτη μοναξιά, έρχονται πολλά καλά πράγματα.

Πριν μιλήσετε… αναπνεύστε

Πριν πείτε… ακούστε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν επικρίνεις… Κοίτα.

Πριν γράψετε… Σκεφτείτε.

Πριν πληγώσεις… Κοίτα.

Πριν σταματήσετε… δοκιμάστε πάλι

Η καλύτερη σχέση δεν είναι μια σχέση με ένα ιδανικό άτομο, αλλά μια σχέση στην οποία κάθε άτομο μαθαίνει να ζει με τις αδυναμίες του άλλου και ξέρει πώς να θαυμάζει τις καλές του πλευρές.

Εκείνος που δεν εκτιμά αυτό που έχει θα παραπονεθεί κάποια μέρα ότι το έχει χάσει και αυτός που υποφέρει κάποτε θα κερδίσει αυτό που του αξίζει.

Αν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι: κάντε κάποιον χαρούμενο, αν θέλετε να ακούσετε ευχαριστώ, δώστε και στον εαυτό σας λίγο, αν κρατήσετε γύρω σας καλούς ανθρώπους φίλους θα γίνετε ένας από αυτούς.

Να θυμάστε ότι μερικές φορές, όταν δεν το περιμένετε, θα υπάρχουν γεγονότα που θα σας δώσουν χαρά!

Ακόμα και με δάκρυα στα μάτια του φίλου μας, ένα δικό μας χαμόγελο, τον κάνει να σκεφτεί: ΟΛΑ ΚΑΛΑ. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης