Είναι σαφές το νομοθετικό πλαίσιο για τα κωλύματα συμμετοχής πολιτικών κομμάτων εφόσον προκηρυχθούν εθνικές εκλογές. Για ποια αδικήματα κακουργήματα που στρέφονται κυρίως κατά της ομαλής λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος αν έχεις καταδικαστεί αμετάκλητα δεν δύνασαι να κατέλθεις ως υποψήφιος.
Αποφαίνεται αρχικώς το Α τμήμα του Αρείου Πάγου και τελικώς η Ολομέλεια.

Η απελπισμένη Κυβέρνηση των υποκλοπών και της διαφθοράς πανικοβλημένη αντιλαμβανόμενη την σημασία των δημοκοπικών ευρημάτων, γνωρίζοντας ότι θα εισπράξει στην εκλογική κάλπη την αποδοκιμασία και οργή της αγανακτισμένης κοινωνίας για την ακραία νεοφιλελεύθερη αντικοινωνική βάρβαρη πολιτική της, επιχειρεί με έκτακτη νομοθετική παρέμβαση να μπλοκάρει, να σταματήσει να εμποδίσει με κάθε μέσον την κάθοδο του πολιτικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ του οποίου ηγείται ο έγκλειστος καταδικασθείς εκτίνων 13 έτη κάθειρξης Ηλ. Κασιδιάρης στις επικείμενες κοινοβουλευτικές εκλογές με νομοθέτημα αμφιβόλου συνταγματικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς να κατορθώνει να εξασφαλίσει την απαιτούμενη ευρύτερη πολιτική και κομματική συναίνεση.
Μοναδική επιδίωξη της ο αποκλεισμός του επελαύνοντα Ηλ. Κασιδιάρη που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι εισέρχεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και αποκόπηκε πλήρως από την ΧΑ.
Καταδικάζω βέβαια κάθε μορφή νεοναζισμού η βίας όπως είναι αυτονόητο, πλην όμως πιστεύω ότι τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ πέραν της απέχθειας αποστροφής που προκάλεσαν δικαιολογημένα στον ελληνικό λαό που θα τους καταψηφίσει ,ζημίωσαν διαχρονικά περισσότερο τελικά τον τόπο την Ελλάδα από ότι τα πολιτικά μορφώματα και πολιτικές τερατογενέσεις .
Κατέκλεψαν διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα και το διένειμαν σε ημετέρους είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι πέραν της χρωματικής υποτυπώδους διαφοράς.

Δεν παραιτούνται χωρίς αιδώ όμως από το κοινοβουλευτικό αξίωμα τους.
Με αυτούς θα πορευτούμε πάλι?
Αντί να τους εκδιώξουμε παντοτινά?
Δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο γιατί πρέπει να ανανεωθεί η εντολή στην ΝΔ που απέτυχε παταγωδώς κατά την 4 έτη καταστροφική. διακυβέρνηση της.
Γιατί εκ νέου να υπάρχει ένας κατά γενική ομολογία αποτυχημένος κυνικός Πρωθυπουργός που μόνον θυμηδία και αρνητικά σχόλια προκαλεί.
Γιατί η Δεξιά να ορίζει την τύχη του τόπου ακόμη εν έτει 2023?
Οι Έλληνες έχουν αφυπνισθεί πλέον δεν ελέγχονται ούτε κατευθύνονται από το πληρωμένο καρτέλ των ΜΜΕ.

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης