Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μια πολύ σημαντική συνεργασία ξεκίνησε η Γκοργκόλης Α.Ε. με τον έμπειρο δημοσιογράφο Λάζαρο Μαυράκη. Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου ο κ. Μαυράκης αναλαμβάνει το ρόλο του Communication Manager της πολύ επιτυχημένης εταιρείας μοτοσικλετών και scooter με μάρκες όπως την SYM, την Daytona και την Zontes κάτω από την ομπρέλα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λάζαρος Μαυράκης προέρχεται από μία μακρά και επιτυχημένη πορεία ως Αρχισυντάκτης του περιοδικού ΜΟΤΟ τα τελευταία 26 χρόνια, με εμπειρία και γνώσεις για το περιβάλλον της αγοράς της μοτοσικλέτας, αλλά και για τον Ειδικό Τύπο σε παγκόσμιο επίπεδο, με σπουδές πάνω στον τομέα του marketing.

Η ναυαρχίδα της SYM είναι το TL508.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στον χώρο των δύο τροχών έχοντας κορυφαία θέση στις πωλήσεις δικύκλων στη χώρα μας. Τα scooter και οι μοτοσικλέτες της SYM αποτελούν την αιχμή του δόρατος της εταιρείας με πλούσια γκάμα σε όλο το φάσμα κατηγοριών από τα 50 κ.εκ. μέχρι τα maxi scooter MAXSYM των 500+ κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυναμικά έχει μπει και η Daytona στην ελληνική αγορά με προσιτές και αποδοτικές μοτοσικλέτες, ενώ από το 2021 η εταιρεία έχει προσθέσει και ηλεκτρικά scooter στην γκάμα της μέσω της Daytona Best Electric. Το 2022 η Γκοργκόλης Α.Ε. φέρνει στη χώρα μας και τα premium μοντέλα της Zontes με το M310 να αποτελεί ένα από τα καλύτερα scooter αυτήν τη στιγμή στην αγορά. Τα μοντέλα της SYM μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Οι μάρκες της Γκοργκόλης Α.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα 2.595€ το περιπετειώδες Daytona Explorer 125

Το ηλεκτρικό Versus 125 e βάζει τέλος στους περιορισμούς αστικής μετακίνησης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης