Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Jaguar F-Type είναι ένα πολύ ξεχωριστό σπορ μοντέλο της βρετανικής φίρμας. Η σχεδίαση του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη όπως και οι επιδόσεις ακόμα και στην «μικρή» έκδοση με τον κινητήρα των 2.0 λίτρων.

Λόγω ονόματος, ποιότητας και τεχνολογίας η Jaguar F-Type δεν είναι και ένα από τα πιο προσιτά μοντέλα στην κατηγορία του καθώς η τιμή του αγγίζει τα 100.000 ευρώ.

Μόνο τον μήνα Οκτώβριο ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα έξι Jaguar F-Type...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες με κινητήρα 2.0 λίτρων

Ένα αξιοσημείωτο λοιπόν στοιχείο, τουλάχιστον για την Ελλάδα, είναι το γεγονός πως τον περασμένο μήνα Ήδη στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη η νέα F-Type, ακόμα και με 500 ίππους…και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Jaguar ταξινόμησε όχι μία, ούτε δύο, αλλά έξι καινούργιες F-Type.

Όλες αφορούσαν στην έκδοση με τον κινητήρα των 2.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 300 ίππους και 400Nm ροπής. Το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο επιτυγχάνει το διθέσιο σπορ μοντέλο των 1.525 κιλών από στάση στα 100χλμ./ώρα σε 5,7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.

Να σημειώσουμε πως πλέον η νέα F-Type η οποία είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με κινητήρες 3.0 και 5.0 λίτρων με ιπποδυνάμεις που ξεκινούν από τα 340 και φτάνουν τα 550 άλογα. Αναφορικά με τις τιμές ξεκινούν από 100.300 ευρώ και φτάνουν έως τις 135.000 περίπου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Jaguar F-Type πατήστε ΕΔΩ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Jaguar F-Type: Διαθέσιμη με 2.000 κ.εκ. και… 300 ίππους

Πέντε ξεχωριστά σπορ αυτοκίνητα που πουλήθηκαν στην Ελλάδα…

       Οδήγησε την Jaguar F-Type στους δύο τροχούς!

 

Η νέα Jaguar F-Type

 

Το εσωτερικό του βρετανικού σπορ αυτοκινήτου...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης