Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικές ώρες από την παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού Ford F-150 και ήδη το Ο CEO της Ford αποκάλυψε πως η εταιρεία έχει ξεκινήσει την εξέλιξη μπαταριών για μείωση του κόστουςδιάσημο pick-up έχει απίστευτα νούμερα παραγγελιών. Σε μία μόλις ημέρα κατάφερε να φτάσει τις 20.000 κρατήσεις κάτι που έκανε τους ανθρώπους της Ford και τον CEO της εταιρείας Jim Farley να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Το νέο ηλεκτρικό φορτηγάκι της Ford είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη είναι η SR με τους δύο ηλεκτροκινητήρες – έναν εμπρός και έναν πίσω – να έχουν συνολική απόδοση 426 ίππους, ενώ στην έκδοση ER η ισχύς ανεβαίνει στους 563 ίππους. Η ροπή και στις δύο εκδόσεις είναι στα 1.051 Nm, ενώ η κίνηση δίνεται και στους τέσσερις τροχούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποθηκευτικός χώρος και στο εμπρός μέρος αφού λείπει από εκεί ο κινητήρας!

Η τιμή του Lightning ξεκινάει από τις 32.000€ στην Αμερική!

Η αυτονομία της έκδοσης SR είναι στα 370 χιλιόμετρα, ενώ στη γρήγορη έκδοση ER η αυτονομία ξεπερνάειΓια να κάνεις κράτηση σε ένα F-150 Lightning θα πρέπει να καταθέσεις 100 δολάρια! τα 480 χιλιόμετρα. Η δυνατότητα φόρτωσης του pick-up είναι σχεδόν ένας τόνος, ενώ μπορεί να τραβήξει μέχρι και 2.500 κιλά. Οι επιδόσεις του είναι επίσης εντυπωσιακές καθώς τα πρώτα 100 Km/h από στάση στη γρήγορη έκδοση έρχονται σε 4,5 δευτερόλεπτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ford έχει φροντίσει και για τη φόρτιση του αυτοκινήτου δίνοντας τη δυνατότητα τοποθέτησης οικιακού συστήματος Charge Station Pro. Το συγκεκριμένο σύστημα, εκτός από τη φόρτιση του F-150 δίνει τη δυνατότητα ηλεκτροδότησης και ολόκληρου του σπιτιού με τη Ford να αναφέρει πως μπορεί να παρέχει βασικό ηλεκτρισμό στο σπίτι για 3 ημέρες!

Η τιμή του F-150 Lightning στην Αμερική ξεκινάει από τις 32.000€ και θα φτάνει μέχρι την premium έκδοση στις 73.000€.

Η δύναμη έλξης του Lightning φτάνει τους 2,5 τόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή η Shelby GT500 αγγίζει τους 1.000 ίππους!

Η Ford δίνει το ηλεκτρικό Transit σε πελάτες για δοκιμές

To Ford Puma ST τα έβαλε στην πίστα με μινιατούρα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης