3+1 αίθουσες προσχολικής αγωγής παρέδωσε ο δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019, 17:42
3+1 αίθουσες προσχολικής αγωγής παρέδωσε ο δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Τρεις αίθουσες για την  προσχολική αγωγή  παρέδωσε ο δήμος  Κερατσινίου-Δραπετσώνας στα παιδιά της πόλης και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Συγκεκριμένα, μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις του δήμου, έχουν διαμορφωθεί και παραδοθεί 3 χώροι (στο 5ο Δημοτικό σχολείο Κερατσινίου, στον βρεφονηπιακό σταθμό της Κρώσφηλδ και στο δημαρχείο Δραπετσώνας) για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών, ενώ ένας νέος χώρος στην περιοχή Σελεπίτσαρι που θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 2 τμήματα νηπιαγωγείου, ετοιμάζεται. Παράλληλα, μέσω των Σχολικών Επιτροπών, ο δήμος προμηθεύτηκε την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, προκειμένου να ξεκινήσει η ομαλή λειτουργία των μαθημάτων.

«Έμπρακτα και με όλα τα μέσα υποστηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα και τη δίχρονη προσχολική αγωγή ο δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, καθότι για τη Δημοτική Αρχή ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί βασικό μηχανισμό για τη σχολική κοινωνικοποίηση του παιδιού , την ομαλή ένταξή τους στο σχολικό περιβάλλον , δίνει τη δυνατότητα για πρώιμες παρεμβάσεις για τη μαθησιακή ετοιμότητα μαθητών που το έχουν ανάγκη» τονίζει σε ανάρτησή του σε κοινωνικό μέσο ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019, 17:42