Στα χέρια της Ασφάλειας Σπάρτης βρίσκεται ένας Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της καλλιέργειας ινδικής κάνναβης.
Ο συλληφθείς, κατά τη διαδικασία της προανάκρισης ομολόγησε ότι πράγματι είναι ο καλλιεργητής της χασισοφυτείας, την οποία είχε εντοπίσει η αστυνομία στην αγροτική περιοχή ‘’Λιοπάσι’’, στο χωριό Τρύπη του Δήμου Μυστρά.
Την περιοχή και τον αλλοδαπό είχαν, κατά τις τελευταίες ημέρες, θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση οι αστυνομικοί.
Η χασισοφυτεία αποτελούνταν από 27 δενδρύλλια χασίς και 20 ακόμα ξεραμένα δενδρύλλια, ύψους 1,5 έως 2,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργεί το τμήμα ασφάλειας Σπάρτης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Σπάρτης.

