Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ την ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, 00:09
Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ την ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Ούτε καρφίτσα δεν έπεφτε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο την ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας γέμισε κόσμο που επέστρεφε σπίτι για την καραντίνα.

Ειδικότερα, στη γραμμή 21 που ξεκινάει από την πλατεία Αριστοτέλους και καταλήγει στον Εύοσμο, υπήρξε έντονος συνωστισμός, καθώς όλοι, μετά την απογευματινή τους βόλτα, δεδομένου ότι επιτρέπονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο τα σαββατοκύριακα, γυρνούσαν στο σπίτι για να γλιτώσουν το πρόστιμο. Άγνωστο παραμένει βέβαια αν γλίτωσαν και τον κορωνοϊό.

Η ώρα έγραφε 21:00 ακριβώς όταν το λεωφορείο γέμισε και πραγματικά επικράτησε το αδιαχώρητο από την πρώτη κιόλας στάση. Άτομα που βρίσκονταν αντικρυστά σε απόσταση αναπνοής και το μόνο που τους εμπόδιζε να… φιληθούν ήταν η μάσκα, άλλοι που κρατούσαν τις χειρολαβές για να μη πέσουν με το χέρι του ενός να αγγίζει το χέρι του άλλου, κάποιοι με κατεβασμένη μάσκα. Κάποιοι χρησιμοποιούσαν αντισηπτικά μαντηλάκια για να κρατηθούν την ίδια ώρα που όλο τους το σώμα ακουμπούσε έναν ξένο και όλες οι θέσεις είχαν γεμίσει.

Σημειωτέον δε πως η γραμμή αυτή έχει αφετηρία την πλατεία Αριστοτέλους, διασχίζει την Εγνατία, περνάει από τους Αμπελόκηπους και καταλήγει στον Εύοσμο. Στο λεωφορείο βρίσκονταν άτομα νεαρής ηλικίας, έφηβοι που έκαναν μια βόλτα στο κέντρο και στη συνέχεια επέστρεφαν στο σπίτι τους στον Εύοσμο ή στους Αμπελόκηπους, καθώς και ηλικιωμένοι.

Πηγή: thesstoday.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, 00:09