Αναστάτωση από ύποπτο δέμα με γκαζάκια κοντά στο σπίτι του Χρυσοχοΐδη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020, 20:44
Αναστάτωση από ύποπτο δέμα με γκαζάκια κοντά στο σπίτι του Χρυσοχοΐδη

Συναγερμός σήμανε από ένα ύποπτο δέμα το οποίο εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη, στην Καλλιθέα.

Τις υποψίες κίνησε συγκεκριμένα ένα χαρτόκουτο το οποίο βρέθηκε δίπλα σε ένα κάδο κοντά στο σπίτι του κ. Χρυσοχοϊδη, ο οποίος βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα αφού προ ημερών μέλος της οικογένειάς του βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Επί τόπου έσπευσαν πυροτεχνουργοί οι οποίοι και άνοιξαν το χάρτινο κουτί, για να βρουν μέσα σε αυτό, 3 γκαζάκια δεμένα με σχοινί χωρίς μηχανισμό και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να εκραγεί. 

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ απέκλεισαν και σάρωσαν την περιοχή στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγουν για την ανακάλυψη των δραστών, ενώ το κουτί μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να ελεγχθεί για DNA και αποτυπώματα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό

Στο περιστατικό αναφέρθηκε σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ στην οποία σημειώνονται τα ακόλουθα:

«Την 18:15 ώρα περίπου σήμερα, εντοπίσθηκε από ιδιώτη στην οδό Ματζαγριωτάκη στην Καλλιθέα, πλησίον κάδου απορριμμάτων, χάρτινο κουτί, που περιείχε 3 φιάλες βουτανίου (γκαζάκια), τα οποία ήταν δεμένα μεταξύ τους με σκοινί, χωρίς συνδεσμολογία.

Το κουτί παραλήφθηκε από κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Η υπόθεση διερευνάται.»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020, 21:53