Επιστολή παραπόνων κατά του Δήμου Αράχωβας απέστειλαν οι κάτοικοι της περιοχής του Ζεμενού στη «Ζούγκλα», κατηγορώντας τον για απανθρωπιά και αδιαφορία.

Οι πολίτες της περιοχής αναφέρουν τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανάλγητη και απάνθρωπη είναι η λειτουργία του Δήμου Αράχωβας, εν έτει 2022 το καλοκαίρι να μην έχουμε νερό ούτε μπάνιο να κάνουμε, ούτε να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες μας.

Σε επικοινωνία με την ΕΥΔΑΠ Διστόμου μας ανέφεραν πως υπεύθυνος είναι αποκλειστικά ο Δήμαρχος Αράχωβας. Τι κι αν δεν νοείται ζωή χωρίς νερό; Ο Δήμαρχος Αράχωβας αδιαφορεί, όπως κάνει και για άλλα βασικά θέματα, όπως η πρόσβαση στα σπίτια μας κάθε χειμώνα που είναι αδύνατη λόγω πλημμυρισμένων δρόμων και προβλημάτων στο οδόστρωμα, μιας και οι λακκούβες είναι σύνηθες σε κάθε δρόμο του Ζεμενού, προκαλώντας ζημιές στα αυτοκίνητά μας. Η αδιαφορία του δημάρχου είναι τόσο μεγάλη που φτιάχνουμε οι ίδιοι τους δημόσιους δρόμους του Ζεμενού με δικά μας χρήματα.

Τα προβλήματα των κατοίκων δεν σταματούν εκεί, η περιοχή μας υστερεί και σε άλλους βασικούς τομείς, όπως η έλλειψη τηλεπικοινωνιακών υποδομών που για να έχουμε πρόσβαση στο internet μας ζητούν 800€ για τον κάθε στύλο του ΟΤΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΙΣΧΟΣ!!!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης