Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον «ψευτογιατρό» που έταζε θεραπεία σε ασθενείς καθώς οι καταγγελίες προς το πρόσωπό του αυξάνονται από εξαπατημένα άτομα που είδαν τη φωτογραφία του στα μέσα ενημέρωσης.

Άλλο ένα θύμα του «ψευτογιατρού» Νίκου Κοντοστάθη είναι ένας κάτοικος της Ρόδου, ο οποίος καταγγέλλει ότι υποβλήθηκε σε 12ωρο χειρουργείο από τον Κοντοστάθη και άλλους τρεις γιατρούς κατά τη διάρκεια του οποίου, του αφαίρεσαν το ένα πλευρό. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα εργαλείο που ονόμασαν κλωβό και, ενώ είχε ήδη βαρύ τραυματισμό από πτώση με αλεξίπτωτο, δυσχέραναν την κατάσταση της υγείας του, αφήνοντάς τον ανάπηρο σε ποσοστό 92%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεύτερη περίπτωση, γιος καρκινοπαθούς καταγγέλλει ότι χορήγησε στον πατέρα του μία απολύτως επικίνδυνη θεραπεία, η οποία όχι μόνο δεν θεράπευσε τον καρκίνο, αλλά εξαιτίας αυτής, ο ασθενής κατέρρευσε κι απεβίωσε. Τα δύο θύματα εκπροσωπεί ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μελετά το ενδεχόμενο, πέραν του αδικήματος της απάτης, να υποβάλουν μήνυση και για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης στην περίπτωση του πρώτου ασθενούς, καθώς και για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στην περίπτωση του δεύτερου.

Στην πρώτη περίπτωση οι προβλεπόμενες ποινές έχουν ανώτατο όριο τα 15 χρόνια, ενώ στη δεύτερη περίπτωση την ισόβια κάθειρξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης