Εν αναμονή του πορίσματος της νεκροψίας-νεκροτομής, που θα διεξαχθεί σήμερα στη Λάρισα, και με την ανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη για τα ακριβή γεγονότα της νύχτας της Τρίτης προς Τετάρτη, συνεχίζεται η υπόθεση του θανάτου της 16χρονης.

Μάλιστα, σήμερα, στις 18:30 μ.μ., εκ του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της άτυχης Μαρία Χυσένι, που βρέθηκε νεκρή την Τετάρτη στον λόφο του Προφήτη Ηλία, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα trikalavoice.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση νεότερες εξελίξεις, συνεργάτης του συνήγορου της οικογένειας επιβεβαίωσε ότι ένας αστυνομικός παραδέχεται πως συναντήθηκε με τη 16χρονη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι μετά τη συνάντηση γύρισε την κοπέλα πίσω. Μάλιστα ο αστυνομικός φέρεται να είχε έρθει από την Αθήνα. 

Ο 26χρονος άνδρας κατέθεσε πως, όταν αποχώρησε από το σημείο της συνάντησης, η 16χρονη ήταν καλά και δεν έδειχνε κανένα σημάδι ανησυχίας. Όπως είπε, τον θάνατό της πληροφορήθηκε την επόμενη ημέρα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα η αδελφή της 16χρονης κατέθεσε ότι το βράδυ της Τρίτης η έφηβη είχε ραντεβού με τον 26χρονο στην πλατεία των Τρικάλων. Όπως λέει, στα βίντεο που της έδειξαν οι αστυνομικοί είδε την αδελφή της να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να κατευθύνεται μόνη προς τον λόφο του Προφήτη Ηλία, όπου λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρή.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης