Αντιμέτωπος με ένα σκυλί της οικογένειας του τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά βρέθηκε το μεσημέρι ένας 13χρονος μαθητής στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Ο ανήλικος επέστρεφε από το σχολείο του όταν περνώντας μπροστά από την μονοκατοικία, στην οδό Λυκούργου, ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει. Με άγνωστο τρόπο το σκυλί κατάφερε να βγει από την περίφραξη και πήρε στο κυνήγι το έντρομο αγόρι που άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει. Τελικά, κατάφερε να δαγκώσει στα χέρια και τα πόδια τον 13χρονο ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο υγείας της περιοχής για να του περιποιηθούν τα τραύματα του. Σύμφωνα με τους γιατρούς, εκτός από το σοκ που έχει υποστεί, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο πήγε η αστυνομία και αναζητούσε κάποιον από την οικογένεια Τσιτσιπά στην οποία ανήκει το σκυλί, που στο μεταξύ είχε επιστρέψει στο σπίτι. Όμως όπως είναι γνωστό, το περισσότερο χρονικό διάστημα, η οικογένεια Τσιτσιπά ζει στο εξωτερικό δίπλα στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν και προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα την οικιακή βοηθό που έφερε την ευθύνη για την φύλαξη του ζώου. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης