Ένα στρινγκ, κεντημένο με κρύσταλλα swarovski, αξίας 1.500 ευρώ, αγόρασε στις διακοπές της στην Κρήτη μια Ρωσίδα καλλονή.

Ωστόσο, όταν έφθασε η ώρα να περάσει από τελωνειακό έλεγχο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ο υπάλληλος έμεινε έκπληκτος στη θέα του εσωρούχου- κοσμήματος.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, φεύγοντας από την Κρήτη κι επιστρέφοντας στην πατρίδα της, η κοπέλα έφθασε μπροστά στον τελωνειακό, κρατώντας μια απόδειξη στο χέρι, προκειμένου να πάρει πίσω το Φ.Π.Α. (στο πλαίσιο της διαδικασίας tax free) από αγορά που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες.

Ο τελωνειακός πήρε στα χέρια του την απόδειξη, προκειμένου να ελέγξει την ισχύ της, όμως, διαβάζοντας ότι επρόκειτο για την αγορά ενός στρινγκ, αξίας 1.500 ευρώ, φαίνεται ότι βγήκε από τα ρούχα του, αμφισβητώντας τον ισχυρισμό της κοπέλας.

Η νεαρή Ρωσίδα διαμαρτυρήθηκε κι έσπευσε να προσκομίσει… τα πειστήρια. Με αστραπιαίες κινήσεις άνοιξε τη βαλίτσα της κι έβγαλε έξω ένα εσώρουχο – κόσμημα: ένα στρινγκ «ντυμένο» με κρύσταλλα swarovski, το οποίο κόστισε 1.500 ευρώ και αγοράστηκε από κατάστημα της περιοχής της Χερσονήσου.

Ο τελωνειακός, άναυδος, όπως και όλοι όσοι έγιναν μάρτυρες… της επίδειξης, επέστρεψε στη Ρωσίδα το ποσό που αντιστοιχεί στον φόρο (περίπου 350 ευρώ) κι έτσι και οι δύο έφυγαν… ευχαριστημένοι!

Πηγή: Cretalive