Στη σύλληψη ενός 34χρονου Σέρβου οδηγού νταλίκας προχώρησαν σήμερα το απόγευμα άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Λιμενικό, σε έρευνα που διενήργησε το κλιμάκιο με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου στις 20:20 μ.μ., βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 220 πακέτα των 500 περίπου γραμμαρίων με καθαρή ηρωίνη.
Ο 34χρονος οδηγός είχε ως προορισμό την Ιταλία και είχε κρύψει σε ειδικές κρύπτες μέσα στο φορτηγό όχημα τα πακέτα με τη ναρκωτική ουσία.
Σε βάρος του συλληφθέντα αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηγουμενίτσας.
Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα, τα ναρκωτικά, όταν θα έφθαναν στην Ιταλία, θα προωθούνταν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Οι έρευνες του Λιμενικού οδηγούνται σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και ήδη έχει ενημερωθεί η Ιντερπόλ και οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ιταλίας.
