Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι οι επονομαζόμενες «σκύλες» πάντα έχουν τα καλύτερα παιδιά και μάλιστα τις κοιτάνε και λιώνουν.
Σκύλα είναι η γυναίκα που ξέρει τι θέλει σε μια σχέση και το διεκδικεί. Είναι η γυναίκα με προσωπικότητα που θέτει τα όριά της.
Δεν του κάνεις ποτέ όλα τα χατίρια. Θα πρέπει να νιώθει ότι μέσα στη σχέση υπάρχει συνεχώς δράση. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αισθάνεται ότι ζορίζεται. Όχι όμως συνέχεια. Μια στο τόσο για ξεκάρφωμα, κάνε κάτι κι εσύ. Μη φανταστείς τίποτα εξτρίμ.
Στην περίπτωση που δεν συγκατοικείτε, δεν τον παίρνεις κάθε τρεις και μια τηλέφωνο για να δεις τι κάνει. Αντίθετα κανονίζεις το πρόγραμμά σου και, είτε επιλέξεις να βγεις είτε να μείνεις μέσα, περιμένεις να σου τηλεφωνήσει αυτός. Πίστεψέ με! Αν η ώρα έχει πάει 10 και δεν έχεις πάρει, θα πάρει αυτός. Εκεί είναι που πρέπει να το παίξεις έξυπνα. Δεν θα αρχίσεις αμέσως να δικαιολογείσαι, ούτε θα πεις ότι τον σκέφτεσαι συνέχεια.
Το ότι έχετε σχέση, δεν σημαίνει ότι θα είστε και σιαμαίοι. Αυτό το πράγμα, που με το που κάνουν σχέση οι άνθρωποι ξεχνάνε τους φίλους και βγαίνουν μόνο με το έτερο ήμισυ είναι λάθος. Δεν είσαι η γυναίκα σαλιγκάρι, που κολλάει πάνω στον άντρα και σέρνεται πίσω του. Θα βάλεις τους δικούς σου όρους.
Είσαι σπίτι σου και τον περιμένεις. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και σου λέει ότι είναι κουρασμένος και ότι είσαι πολύ μακριά. Μην τρέξεις σαν την τρελή να ετοιμαστείς και να πας εσύ σε αυτόν μέσα στην νύχτα. Με πολύ γλυκιά φωνή θα τον καληνυχτίσεις και δεν θα αναφέρεις ούτε κατά διάνοια ότι εσύ φορούσες τα καινούργια σου εσώρουχα και τον περίμενες για να αναβιώσετε τις 9,5 βδομάδες.
Μην τον αφήσεις να σε θεωρήσει δεδομένη. Ο άντρας κάθε φορά που νιώθει ότι μια γυναίκα είναι δεδομένη, ξενερώνει και ψάχνει να βρει το επόμενο θήραμά του. Θέλει να τον έχεις στο τρέξιμο και συνεχώς να νιώθει ότι ανά πάσα στιγμή θα σε χάσει. Όποτε όταν είστε έξω, μην κρέμεσαι από πάνω του και φλέρταρε, διακριτικά πάντα, με άλλους άνδρες.
Προσοχή! Ποτέ δεν φλερτάρεις με τους φίλους του. Κι όταν βαρεθείς, φεύγεις. Ειδικά αν έχετε βγει με τους φίλους του, καλό θα είναι με την πρόφαση ότι σε περιμένουν και αλλού να φύγεις πρώτη. Ακόμα και αν αυτός που σε περιμένει είναι ο Μορφέας!

