Μάσκα 1η : Η μάσκα με το γάλα.

Βάζουμε σε ένα μπολ γάλα εβαπορέ και με λίγο βαμβάκι το αλείφουμε στο πρόσωπό μας. Το αφήνουμε για 10 λεπτά και, όταν στεγνώσει, το αφαιρούμε ξεβγάζοντας με νερό. Βοηθάει πάρα πολύ στην καθαριότητα του προσώπου και είναι η ευκολότερη μάσκα που μπορούμε να κάνουμε.
Μάσκα 2η : Η μάσκα με το μέλι.

Η μάσκα αυτή έχει στόχο να μαλακώσει την επιδερμίδα του προσώπου. Προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας μέλι σε ένα μπολ και στύβουμε μισό λεμόνι από πάνω. Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε το μείγμα με τα δάκτυλά μας στο πρόσωπό μας. Το αφήνουμε για 10-15 λεπτά και το ξεβγάζουμε με άφθονο νερό.
Μάσκα 3η : Η μάσκα του αγγουριού.

Κόβουμε το αγγούρι σε πολύ μικρά κομματάκια, ώστε να μοιάζει με πολτό. Το απλώνουμε σε όλο μας το πρόσωπο. Ταυτοχρόνως παίρνουμε 2 ροδέλες αγγουριού και τις τοποθετούμε στην περιοχή των ματιών. Αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ στο να τα ξεκουράσει και να μειωθούν οι μαύροι κύκλοι. Μετά από 10-15 λεπτά, ξεπλένουμε το πρόσωπο και βάζουμε την ενυδατική κρέμα προσώπου που χρησιμοποιούμε.

