Υλικά:

200γρ. Κρεμμύδια
4 Γαρύφαλλα
300γρ. Μαγειρεμένα ξερά φασόλια
1 Μουκέ γκαρνί (μυρωδικά)
4 Λουκάνικα Τουλούζης
200γρ. Καρότα
200γρ. Σέλινο
350γρ. Πανσέτα
350γρ, Φιλέτο λαιμού αρνίσιο
350γρ. Φιλέτο χοιρινό
4 Σκελίδες σκόρδο
60ml (4 κ.σ.) Λάδι
300ml Λευκό κρασί
30ml (2 κ.σ.) Πουρέ ντομάτας
400γρ. Ντομάτες κονσέρβας
1½ κ.σ. Μαϊντανός
1 κ.σ. Θυμάρι
Αλάτι & πιπέρι

300γρ. Λεπτά φασολάκια σε κονσέρβα

Εκτέλεση:

1. Καθαρίστε και κόψτε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το σέλινο και το καρότο στον Κόφτη/Τρίφτη στην ταχύτητα 4. Κρατήστε τα υλικά στην άκρη. Προσαρμόστε το εργαλείο ανάδευσης και προσθέστε το λάδι στο μπολ…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης