Η σοκολάτα είναι η αγαπημένη όλων. Ο συνδυασμός της σοκολάτας με τη μέντα δίνει την πλούσια γεύση της σοκολάτας και στο τέλος αφήνει στον ουρανίσκο τη δροσιά της μέντας.
Υλικά
150 γρ. μαργαρίνη
250 γρ. ζάχαρη
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
9 κ.σ. κακάο
2 μεγάλα αβγά
120 γρ. καφέ εσπρέσσο
120 γρ. γάλα
½ κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Για την κρέμα μέντας:
650 γρ. τυρί κρέμα
500 γρ. ζάχαρη άχνη
6 κ.γ. λικέρ μέντας
4 σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη, για 10 λεπτά, μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν κρέμα. Προσθέστε τα αβγά ένα-ένα και συνεχίζετε να χτυπάτε, μέχρι να ενωθούν με τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνετε σταδιακά το αλεύρι με το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι, και χτυπάτε με το μίξερ ελαφριά.
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

