Υλικά:

• 100 γρ αλεύρι
• 25 γρ βούτυρο
• 2.5 αυγά
• 250 ml γάλα
• 0.5 μικρό ποτήρι νερό
• 1 λεμόνι
• 1 κουταλιά της σούπας λάδι
• 1 πρέζα αλάτι
• 0.5 κολοκυθάκι
• 1 λεμόνι
• 100 γρ PHILADELPHIA Light
• 75 ml κρέμα γάλακτος
• ζάχαρη – άχνη
• Για τη διακόσμηση
• Λίγο σχοινόπρασο

Εκτέλεση:

1. Ξεφλουδίζετε το κολοκυθάκι και το ζεματίζετε για 1 λεπτό. Έπειτα το στεγνώνετε σε ένα κομμάτι χαρτί.
2. Βράζετε το γάλα το νερό και το ξύσμα από το λεμόνι προσθέτοντας μια πρέζα αλάτι. Μετά από λίγο προσθέτετε το αλεύρι, ανακατεύετε και χαμηλώνετε τη φωτιά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης