Υλικά:
• τους κρόκους από 2 αβγά
• 120γρ ζάχαρη άχνη
• 350γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 250γρ Βιτάμ Soft
• 100γρ αλεσμένη αμυγδαλόψυχα
• για γαρνιτούρα ολόκληρα αμύγδαλα
• σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση:
1. Χτυπάτε σε μπολ το Βιτάμ με τη ζάχαρη και τους κρόκους ώσπου να ασπρίσει το μείγμα. Προσθέτετε την αμυγδαλόψιχα και το αλεύρι και ζυμώνετε ώσπου να έχετε ζύμη λεία και ομοιογενή…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

