Υλικά:

½ κιλό ρεβίθια, κατά προτίμηση βιολογικής καλλιέργειας, καθαρισμένα και πλυμένα
1 κ.γλ. σόδα φαγητού
2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
½ φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 φύλλο δάφνης
αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Το μυστικό για τη σωστή παρασκευή της είναι το πήλινο δοχείο και το απίστευτα αργό μαγείρεμά της, έτσι το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα πήλινο σκεύος με καπάκι.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης