Οι εννέα μήνες της εγκυμοσύνης είναι δύσκολοι και απαιτούν μεγάλη προσοχή σε μια σειρά ζητημάτων, όπως η διατροφή.

Για να πάμε να δούμε τις έξι τροφές που κάνουν κακό τόσο στην έγκυο όσο και στο έμβρυο.

Όχι καλά μαγειρεμένα κρέατα και πουλερικά: Πρέπει να δώσετε τεράστια προσοχή, αφού ενδέχεται να είναι φορείς μικροβίων.

Ωμό αβγό: Καταναλώνοντας άγνωστης προέλευσης ωμά αβγά, ο κίνδυνος να κολλήσετε σαλμονέλα είναι μεγάλος.

Μη παστεριωμένα γαλακτοκομικά: Τα παστεριωμένα είναι απαλλαγμένα από μικρόβια, σε αντίθεση με το ροκφόρ και τα λοιπά μη παστεριωμένα προϊόντα.

Αλλαντικά: Θα πρέπει να γνωρίζετε την προέλευση των αλλαντικών για να εκμηδενίσετε τις πιθανότητες να περιέχουν επικίνδυνα βακτήρια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης