Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του καφέ, και ιδιαίτερα του ελληνικού, είναι γνωστές. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι ο ελληνικός καφές έχει και ευεργετικά αποτελέσματα στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας. Και συγκεκριμένα το κατακάθι του καφέ.
Κάθε φορά που πίνετε καφέ, κρατήστε το κατακάθι, βάλτε και μια κουταλιά της σούπας λάδι και, αφού ανακατέψετε καλά το μείγμα, απλώστε το στα σημεία του σώματός σας που υπάρχει κυτταρίτιδα. Αφήστε το για είκοσι λεπτά και ξεβγάλετε με όσο πιο κρύο νερό αντέχετε.
Αν χρησιμοποιήσετε την «κρέμα» αυτή για έναν μήνα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

