H sweete συμμετείχε στην φετινή έκθεση Αρτόζα, η οποία πραγματοποιήθηκε 23-26 Φεβρουαρίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί την πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής – φέτος συμμετείχαν πάνω από 200 εκθέτες και παραβρέθηκαν πάνω από 60.000 επισκέπτες!
Η sweete έδωσε το δυναμικό παρόν και αποτέλεσε την καινούρια και την πιο ενδιαφέρουσα παρουσία της φετινής διοργάνωσης δίνοντας έναν καινοτόμο φρέσκο αέρα στην έκθεση προσελκύοντας το ενδιαφέρον επισκεπτών, εκθετών και επαγγελματιών του κλάδου.
Η sweete μπαίνει δυναμικά στο χώρο του ζαχαροπλαστείου και της μαζικής εστίασης και επαγγελματίες του κλάδου είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να ενημερωθούν για το προϊόν, να πάρουν πληροφορίες για τη stevia, να δοκιμάσουν και να γευθούν γλυκά με sweete υπό την επιμέλεια του Chef Patissier του προϊόντος, κ. Δημήτρη Χρονόπουλου. Ταυτόχρονα, όλοι οι επισκέπτες και νέοι πελάτες ενημερώθηκαν για τα πλεονεκτήματα του προϊόντος σε γλυκά και ροφήματα αλλά και για την αποκλειστική διάθεσή του από τα φαρμακεία.
Ένας φακελίσκος (1,5g) sweete ισοδυναμεί σε γλυκύτητα με 2 κουταλάκια ζάχαρης και εάν χρησιμοποιηθεί αντί αυτής ή άλλων συνθετικών γλυκαντικών ουσιών μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη μείωση της ποσότητας των θερμίδων που λαμβάνουμε καθημερινά, καθώς και στο να υιοθετήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Με εξαιρετική γεύση και χωρίς θερμίδες είναι ιδανική επιλογή για όσους από εμάς θέλουν ή πρέπει να προσέχουμε τη διατροφή μας. Απολαύστε τη sweete καθημερινά όταν θέλετε να… γλυκάνετε κάθε είδους αγαπημένο σας ρόφημα ή φαγητό. Δοκιμάστε νέες γεύσεις και πειραματιστείτε, απαλλαγμένοι από ενοχές, με κλασσικές γλυκές συνταγές, που μπορεί να αποφεύγατε λόγω χρήσης ζάχαρης ή συνθετικών γλυκαντικών ουσιών.
Για περισσότερες πληροφορίες: (www.sweetestevia.gr).
Sweete Lilly: η νέα «ζάχαρη» της χιλιετίας! Καθημερινή, γλυκιά απόλαυση, χωρίς ενοχές!

