Ρωσία: Στο νοσοκομείο ο δράστης που σκότωσε τρεις ανθρώπους

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021, 16:24
Ρωσία: Στο νοσοκομείο ο δράστης που σκότωσε τρεις ανθρώπους

Ο δράστης που επιτέθηκε με μαχαίρι, σε πάρκο που βρίσκεται κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Γιεκατερίνεμπουργκ, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους, είναι 34 ετών και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με τις αρχές, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, ο δράστης αντιστάθηκε και αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τα περίστροφά τους, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του και δεν είναι δυνατόν να ανακριθεί.

Ο δράστης δεν είχε καταδικαστεί στο παρελθόν και επίσημα φαίνεται να είναι άεργος.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής Σβερντλόφκ, Βαλέρι Γκορέλιχ, είχε δηλώσει νωρίτερα ότι ο δράστης διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έφερε τραύμα από μαχαίρι στην περιοχή του στήθους, ενώ διευκρινίζεται ότι φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με τον Γκορέλιχ, ο δράστης και τα θύματα συμμετείχαν στην ίδια παρέα, όταν κάποια στιγμή λογομάχησαν και άρχισαν μεταξύ τους τα μαχαιρώματα. Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του περιστατικού χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο η συμπλοκή να επήλθε λόγω μέθης.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021, 16:24