Στο έδαφος βρέθηκε η Νικόλ Κίντμαν, όταν το ποδήλατο που οδηγούσε ο γνωστός Γιαπωνέζος φωτογράφος κοσμικών, Carl Wu χτύπησε επάνω της με δύναμη, χωρίς ωστόσο να την τραυματίσει.

 Ο γνωστός για τις τολμηρές του απόπειρες παπαράτσο, ήθελε να απαθανατίσει στιγμιότυπα της διάσημης ηθοποιού στη Νέα Υόρκη και την ώρα εκείνη, η Κίντμαν βρισκόταν ακριβώς έξω από την είσοδο του υπερπολυτελούς νεοϋρκέζικου ξενοδοχείου «Carlyle» στο οποίο διέμενε, και επιστρέφοντας από μια επίδειξη του Calvin Klein.

Αποφασισμένος ο φωτογράφος Carl Wu να πλησιάσει την διάσημη σταρ όσο γίνεται περισσότερο, έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου και το μόνο τελικά που κατάφερε ήταν να την χτυπήσει με δύναμη, πέφτοντας και ο ίδιος κάτω.

Οι άνδρες συνοδείας βοήθησαν αμέσως την Κίντμαν η οποία από το ατύχημα γλύτωσε μόνο με ελαφρές γρατζουνιές.

Αστυνομικοί δήλωσαν πως θα δώσουν κλήση στον τολμηρό παπαράτσο-ποδηλάτη, ωστόσο δεν πρόκειται να του απαγγείλουν κατηγορία για σωματικές βλάβες.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Carl Wu εμπλέκεται σε τέτοιο επεισόδιο καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και τό 2010 με την Lady Gaga όταν προσπάθησε να έχει αποκλειστικές φωτογραφίες της, για να εισπράξει τελικά ένα μεγαλοπρεπές F**k You Carl Wu από τα χείλη της… καλλιτέχνιδος.

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης