Τουλάχιστον 13 άνθρωποι δολοφονήθηκαν στην πολιτεία Τσιουάουα του Μεξικού, ανάμεσά τους και ένας ξάδερφος του εκλεγέντος κυβερνήτη.
Κατά τις αρχές, ανάμεσα στα θύματα ήταν ο Αλμπέρτο Πόρας Δουάρτε, ξάδελφος του εκλεγμένου κυβερνήτη Σέζαρ Δουάρτε. Η επίθεση των άγνωστων ενόπλων εναντίον του έγινε έξω από το γραφείο του δικηγόρου στην πόλη Παράλ.
Η χθεσινή δολοφονία ήταν η δεύτερη μέλους της οικογένειας του Δουάρτε, μέλους του Θεσμικού Επαναστατικού Κόμματος (PRI), ο οποίος κέρδισε τις εκλογές της 4ης Ιουλίου. Ένας ανιψιός του εκλεγμένου κυβερνήτη δολοφονήθηκε την 15η Ιουλίου στη Σιουδάδ Χουάρες.
Το νέο κύμα φόνων σημειώθηκε την ίδια ημέρα που αξιωματούχοι ανακοίνωσαν πως ανακάλυψαν οκτώ ανθρώπινα κεφάλια σε τέσσερα σημεία κοντά σε οδούς έξω από την πόλη Ντουράνγκο, στο βόρειο Μεξικό.

