Η Βίκος Cola συμμετέχει στο NMDF Convention, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα χορευτικά events στην Ευρώπη! Το NMDF θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

To NMDF Dance Convention ιδρύθηκε και διοργανώνεται στην Αθήνα από το 2017, συνδέοντας τους λάτρεις του χορού με τους πιο περιζήτητους χορογράφους του κόσμου, προσφέροντας μια μοναδική χορευτική εμπειρία. 14 χορογράφοι και συνολικά 29 live Μaster Classes συνθέτουν το χορευτικό event του 2023 που αναμένεται να υποδεχτεί περισσότερους από 1000 χορευτές και 3000 επισκέπτες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βίκος Cola, εκφράζοντας την αυθεντική δίψα για ζωή, θα «χορέψει», παρασύροντας τους συμμετέχοντες να μπουν με όλη τους τη δίψα και να ψάξουν μέσα τους τον δικό τους τρόπο, τη δική τους μουσική, τη δική τους έκφραση.

Την τελευταία ημέρα του Συνεδρίου, την Κυριακή 2 Απριλίου, στον ίδιο χώρο, για δεύτερη χρονιά θα διαγωνιστούν όσοι επιθυμούν στο World of Dance Greece, για να κερδίσουν μια θέση στο World of Dance Championship Series, τον παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό χορού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης