Η έκθεση «HORECA 2023» στο Metropolitan Expo υποδέχεται φέτος πλήθος επαγγελματιών από ξενοδοχεία, εστιατόρια, cafes και bar και ήδη οι ενδείξεις από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της επιβεβαιώνουν ότι το πολυαναμενόμενο εκθεσιακό γεγονός θα αποτελέσει για άλλη μια φορά, την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης.

Oι επαγγελματίες του κλάδου έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα, κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες. Επίσης να ανακαλύψουν από κοντά προτάσεις που έχουν ως στόχο να κάνουν τις επιχειρήσεις τους λειτουργικές και μοντέρνες αλλά και λύσεις για ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση φυσικών πόρων και κόστους. Στα περίπτερα των 500 εκθετών παρουσιάζονται όλες οι νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα και οι σύγχρονες τεχνολογίες που αναζητούν οι επαγγελματίες για να εκσυγχρονίσουν, εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις τους, αλλά και να προσφέρουν ένα αναβαθμισμένο προϊόν και υπηρεσίες στον πελάτη τους.

Η «Ζούγκλα» βρέθηκε στην έκθεση και πέτυχε από κοντά τον γνωστό σεφ Λευτέρη Λαζάρου ο οποίος βρισκόταν στο περίπτερο με τους εξοπλισμούς «Κοντόπουλος».

Εκεί μάλιστα όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούσε την επίδειξη ενός άλλου σεφ ο οποίος χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της εταιρείας «Κοντόπουλος» έδειχνε πώς γίνεται το ψήσιμο των ψαριών σε συγκεκριμένη ψησταριά.

Φανερά εντυπωσιασμένος από την ψησταριά της εταιρείας, ο Λευτέρης Λαζάρου παρακολουθεί με προσοχή την όλη διαδικασία.

Δείτε το βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης