Οδηγό για την εστίαση εξέδωσε ο ΕΦΕΤ, ενόψει της επανεκκίνησης του κλάδου την προσεχή Δευτέρα 25 Μαΐου.

Την Παρασκευή αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το νέο πλαίσιο για την εστίαση που προβλέπει αυξημένο χώρο τραπεζοκαθισμάτων, καθώς και ειδικές ρυθμίσεις για τα δημοτικά τέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός του ΕΦΕΤ για την εστίαση

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.) και την Ελληνική Ένωση Επιχειρήσεων Οργανωμένης Εστίασης (ΕΠ.Ο.ΕΣ.), ενόψει της επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης από τις 25 Μαΐου 2020, δημοσιοποιεί τον «Οδηγό Επανεκκίνησης για τη Μαζική Εστίαση».

Στόχος είναι η παροχή απλών και πρακτικών οδηγιών προσαρμογής στο πλαίσιο της νέας πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί από την πανδημία του κορωνοϊού. Οι οδηγίες βασίζονται στην ανάλυση του προφίλ επικινδυνότητας του ιού για τους χώρους εστίασης και στις βέλτιστες πρακτικές όπως αυτές αποτυπώνονται σε διεθνείς και εθνικές συστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ομάδα που συνέταξε τον οδηγό συμμετείχαν, εκτός από στελέχη του ΕΦΕΤ, εξέχοντες επιστήμονες από τον ακαδημαϊκό χώρο, καθώς και έμπειρα στελέχη των επιχειρήσεων τροφίμων, μέλη των ανωτέρω αναφερόμενων φορέων.

Για να δείτε τον πλήρη οδηγό του ΕΦΕΤ για την εστίαση πατήστε εδώ
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης