Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Υπουργείο με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Θεόδωρο Καπράλο και τα μέλη της διοικητικής επιτροπής.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το λιμάνι του Πειραιά και την διασύνδεση ταξιδιωτών και του εμπορικού κόσμου της πόλης. Ο Υφυπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου για τους σχεδιασμούς του Υπουργείου τόσο για το λιμάνι της πόλης όσο και για την αναπτυξιακή στρατηγική του Υπουργείου Ναυτιλίας που συνδέει τα νησιά με τον Πειραιά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο κ. Κατσαφάδος έθεσε ζητήματα που αφορούν την επανεκκίνηση της αγοράς και την ακόμη περισσότερο ενίσχυση εργαζομένων και επιχειρήσεων. Τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι: «Να υλοποιήσουμε γρήγορα τα μέτρα στήριξης που έχουν λάβει τα αρμόδια Υπουργεία». Τέλος διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου ότι τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση είναι δίπλα τους ώστε να καλυφθεί το χαμένο- εξαιτίας της πανδημίας- έδαφος και να αξιοποιηθεί παράλληλα το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αποτελεί την μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα, την οικονομία, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης