«Μια νέα γενιά προγραμμάτων Ασφάλισης Ζωής, συνδεδεμένα με επενδύσεις (Unit Linked), σχεδίασε και διαθέτει η Ευρωπαϊκή Πίστη» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Πρόκειται για το Future Plan (Περιοδικών Καταβολών) και το Smart Invest (Εφάπαξ Καταβολής), τα οποία σχεδιάστηκαν για να δώσουν μια ανταγωνιστική λύση σε όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα κεφάλαιο με τη δύναμη των τακτικών καταβολών, αλλά και σε αυτούς που αναζητούν μια αποδοτικότερη αξιοποίηση του ήδη συσσωρευμένου κεφαλαίου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμφότερα τα προγράμματα ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους, παρέχοντας ασφαλιστικές καλύψεις που προσφέρουν μοναδικά προνόμια στην οικογένεια του ασφαλισμένου σε περίπτωση απροόπτου.

Τα Future Plan και Smart Invest επενδύουν σε πέντε Εσωτερικά Μεταβλητά Κεφάλαια της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, τα οποία απαρτίζονται από ΟΣΕΚΑ και Διαπραγματεύσιμους ΟΣΕΚΑ (ETF’s) των κορυφαίων διαχειριστών στον κόσμο, όπως Blackrock, Amundi, Pimco, JP Morgan, AGI κτλ.. Κάθε ένα από τα πέντε Εσωτερικά Μεταβλητά Κεφάλαια, ανταποκρίνεται σε μια συγκεκριμένη επενδυτική στρατηγική και αφορά σε ένα συγκεκριμένο Επενδυτικό Προφίλ, το οποίο προσδιορίζεται με τη βοήθεια Πιστοποιημένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Τη διαχείριση των Εσωτερικών Μεταβλητών Κεφαλαίων έχει αναλάβει η Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως και στα δύο προγράμματα πραγματοποιείται συστηματικός έλεγχος του χαρτοφυλακίου, προκειμένου πάντα να μένει προσανατολισμένο στο επενδυτικό προφίλ του πελάτη (rebalancing).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης