Η Εθνική Τράπεζα, η πρώτη τράπεζα που σχεδίασε και υλοποιεί το Πρόγραμμα Ανταμοιβής της συνέπειας των πελατών της, προχώρησε στην απόδοση της επιβράβευσης 5% επί των καταβληθέντων τόκων σε 64.725 συνεπείς δανειολήπτες, για το χρονικό διάστημα 1η Σεπτεμβρίου 2019-31 Δεκεμβρίου 2019. Τα σχετικά ποσά πιστώθηκαν στους συνδεδεμένους λογαριασμούς εξυπηρέτησης των στεγαστικών δανείων των πελατών.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η απόδοση των επιπλέον go4more πόντων για τις συναλλαγές των συγκεκριμένων δανειοληπτών στα καταστήματα Σκλαβενίτης και τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ για το ίδιο χρονικό διάστημα, καθώς και για την εμπρόθεσμη πληρωμή των δόσεων του δανείου τους κατά το τελευταίο τρίμηνο 2019 (1 πόντος ανά €1 δόσης δανείου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Πρόγραμμα ανταμοιβής συνεπών δανειοληπτών θα ισχύσει και για το τρέχον έτος και η αντίστοιχη επιβράβευση θα αποδοθεί τον Ιανουάριο 2021 και θα αφορά σε όλο το 12μηνο του 2020.

Η Εθνική Τράπεζα με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζει την προσπάθεια των πελατών της να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις μέσα στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία των τελευταίων ετών και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της ότι δουλεύει συστηματικά για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος οι ενήμεροι δανειολήπτες Στεγαστικών Δανείων της Εθνικής Τράπεζας ανταμείβονται με 3 τρόπους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

·Επιστροφή 5% επί των ετησίων τόκων του στεγαστικού δανείου τους (για το 2019, των τόκων από 01/09/2019 -όπου και ξεκίνησε το πρόγραμμα- έως και 31/12/2019). Η επιστροφή αποδίδεται απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους για το έτος που πέρασε.

·Επιβράβευση 2% σε go4more πόντους για τις συναλλαγές τους στα καταστήματα Σκλαβενίτης και τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ. Οι πόντοι αποδίδονται απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους, για το έτος που πέρασε.

·Πόντοι go4more για την εμπρόθεσμη πληρωμή κάθε δόσης του στεγαστικού δανείου τους.

Στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών εντάσσονται οι πελάτες των οποίων η εκταμίευση του δανείου έγινε  πριν από τουλάχιστον 5 χρόνια και είναι ενήμεροι για το χρονικό αυτό διάστημα. Οι πελάτες που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα go4more έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν δωρεάν από όλα τα κανάλια της Τράπεζας.

Το πρόγραμμα είναι σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και οι πελάτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις από το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας και την ιστοσελίδα www.nbg.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης