Αυτό το ακούσαμε για πρώτη φορά. Ότι η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό. Το είχαν στα χέρια τους οι πράσινοι, το κρατούσαν, έτοιμοι ήταν να πανηγυρίσουν και πριν συμβεί αυτό μπήκε στη μέση και χάλσσε τη δουλειά η ΑΕΚ. Κι όταν λέμε ΑΕΚ εννοούμε Μελισσανιδης. Και ο Αλαφούζος έκανε τη σχετική καταγγελία στα ίσα και εννοεί ξεκάθαρα πως τη βρωμοδουλεια την έκανε το αφεντικό της ΑΕΚ.

Είπαμε. Πρώτη φορά συνέβη αυτό. Ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού κόλλησαν κορονοϊό και το χτικιό, το μικρόβιο το ”έστειλε” ο Μελισσανίδης. Έχουμε ακούσει πράματα και θάματα από τις ομάδες που χάνουν το πρωτάθλημα. Συνήθως περιορίζονται σε γυψώματα από αντιπάλους σε διαιτητές κι άλλους που επηρεάζουν αποτελέσματα και διάφορες ποικίλες καταστάσεις. Νέα πατέντα αυτή που λανσάρει ο καναλάρχης. Ότι η ομάδα του φαρμακώθηκε με covid από τον αντίπαλο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελλάδα είναι εδώ, μπουρδέλο σκέτο, ο καθένας ό,τι θέλει αμολάει. Νόμοι υπάρχουν, αλλά δεν εφαρμόζονται. Πρόεδρος του πρωταθλήματος είναι ο Μαρινάκης και στη διάρκεια παιχνιδιού κάνει προπόνηση και σουτάρει μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Που να το πεις!

Αν λειτουργούσε το σύστημα, ο δικαστής θα καλούσε τον Αλαφούζο να αποδείξει την παλιανθρωπιά του Μελισσανίδη. Διαφορετικά ο Αλαφούζος είναι υπόλογος για δυσφήμιση του προϊόντος. Έτσι είναι. Προϊόν είναι το ποδόσφαιρο. Και ο κάθε μεγαλομέτοχος είναι παραγωγός του ποδοσφαιρικού θεάματος.

Με την ευκαιρία να αποκαλύψουμε ποια πράγματι ”παρέμβαση” ανήθικη και ελεεινή διέπραξε ο Μελισσανίδης, ο οποίος μόλις προ ημερών δημόσια είπε ότι ο Αλαφούζος δεν φοράει παντελόνια, δεν έχει μπέσα, δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα του, είναι υποτελής, όργανο του Μαρινάκη κι άλλα παρόμοια κα σχετικά. Επί του θέματος…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…Δεν τα είπε σωστά ο Αλαφούζος. Μ’ άλλο τρόπο ο τίγρης μάτιασε τους παίκτες με το τριφύλλι στη φανέλα. Καμιά σχέση με covid και όποια άλλη παραλλαγή του. Κλήθηκε παγκόσμιας κλάσης υπνωτιστής, επιστήμονας άνθρωπος, και με πολύ προχωρημένη μέθοδο έκανε όργανα του τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Σμπαράλιασε το νευρικό σύστημα των ποδοσφαιριστών του αντιπάλου κι αυτοί δεν μπορούσαν ούτε να περπατήσουν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. 

Ο υπνωτισμός είναι πολύ παλιά ιστορία. Αρχαία ιστορία και στους αιώνες έχει εξελιχθεί, διάφορες οι πρακτικές και οι τεχνικές του. Ο Μελισσανίδης έδωσε το οκέυ στον ξένο υπνωτιστή που του σύστησαν αφού βεβαιώθηκε πως μετά τον ”θεραπευτικό υπνωτισμό” τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν θα θυμούνται πως είχαν υπνωτιστεί.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, αλλά έχει ανάγκη μεταγραφών, διάβασε apodytiriakias.gr 

Η ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΛΕΙΠΟΥΝ… ΠΑΙΚΤΕΣ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης