Παγκόσμιος θαυμασμός. Στην Ελλάδα βρέθηκε το χάπι για τον covid. Ένα μόνο χάπι μαγικό και θαυματουργό και κάνει πέρα τον κορωνοϊό. Οριστικά και αμετάκλητα. Δεν έχει ξαναγίνει από καταβολής τέτοια απίθανη θεραπεία. Από τα χρόνια του Ιπποκράτη. Αύριο, το πολύ μεθαύριο το μέγα και μοναδικό επίτευγμα της ιατρικής θα ανακοινωθεί στη διεθνή κοινότητα.

Το πράμα μιλάει μόνο του. Με βαρεμένο από τον κορωνοϊό ολόκληρο τον Παναθηναϊκό, ούτε ρουθούνι έμεινε αμόλυντο, ήταν επόμενο να αναβληθεί η προτελευταία αγωνιστική στα μπαράζ του πρωταθλήματος. Δικαιολογημένα. Δεν είναι δυνατόν να παίζεται ο τίτλος σ’ ένα μόνο παιχνίδι, τα προγραμματισμένα σήμερα Κυριακή, του ΠΑΟ και της ΑΕΚ (φώτο). Να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους χτυπημένοι από τον covid δέκα και 15 και 20 ποδοσφαιριστές ενάντια στον Ολυμπιακό. Σε ματς εκτός έδρας, μάλιστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τόλμησαν να δοκιμάσουν το φάρμακο, ελληνική πατέντα. Και αποδείχθηκε σωτήριο. Ποιος ασχολείται με το κωλοποδόσφαιρο και το κωλοπρωτάθλημα. Σώθηκε η Ελλάδα. Οικονομική σωτηρία, βέβαια, Ο Τσίπρας, σίγουρος πρωθυπουργός αύριο, κάνει τους υπολογισμούς του. Με δέκα ευρώ να πουληθεί το χάπι στο εξωτερικό η Ελλάδα ξεχρεώνει και όλον τον προσεχή αιώνα γεμίζει την καβάτζα της.

Φάρμακο που όχι απλά θεραπεύει, αλλά καθιστά το θύμα του κορωνοϊού και ικανό, σε λιγότερες από 24 ώρες να αγωνιστεί. 

Ας μην το πιστεύουν οι ξένοι. Το φάρμακο είναι πραγματικότητα. Δοκιμασμένο και κάργα αποτελεσματικό. Να, γιατί επιτόπου ορίστηκε κιόλας για αύριο Δευτέρα το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………………

Παναθηναϊκός, covid και οι… μυστικές υπηρεσίες της ΑΕΚ, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης