Συνεργασία για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης ζητεί ο Γ. Μουζάλας από τον δήμαρχο Σάμου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 20:45
Συνεργασία για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης ζητεί ο Γ. Μουζάλας από τον δήμαρχο Σάμου
Την ανάγκη συνεργασίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης, υπογραμμίζει με επιστολή που απέστειλε στον δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Την επιστολή του, ο κ. Μουζάλας απέστειλε ως απάντηση σε πρόσκληση του δημάρχου Σάμου προς τον υπουργό, να συμμετάσχει σε σύσκεψη αύριο το μεσημέρι στο δημαρχείο της Σάμου, με θέμα την αναζωπύρωση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών. Στην απάντησή του, ο κ. Μουζάλας δηλώνει ότι δεν μπορεί να παρευρεθεί στη σύσκεψη λόγω του φορτωμένου προγράμματός του εξαιτίας των προβλημάτων που προκαλούν οι προσφυγικές-μεταναστευτικές ροές, αλλά και εξαιτίας του σύντομου χρονικού διαστήματος που μεσολαβεί από την πρόσκληση μέχρι την συνεδρίαση.

Ο υπουργός, αφού υπενθυμίζει ότι «κάθε συνάντηση που ζητήθηκε απορρίφθηκε», καθώς ο δήμαρχος δεν δέχθηκε στο γραφείο του τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και τον γενικό γραμματέα Υποδοχής, καταλήγει με την πεποίθηση πως, έπειτα από έγκαιρη ενημέρωση θα δρομολογηθεί νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 20:47