«Θα τα δώσω όλα για να κερδίσω τις εκλογές, αν όμως χάσω φεύγω…»! Η φράση αυτή είναι του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και προέρχεται από συζήτησή του με στενό συνεργάτη του, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Real News».

«Είμαι πρόεδρος της ΝΔ για περισσότερα από 12 χρόνια. Έχω κουραστεί. Θα εργαστώ σκληρά μέχρι τις εκλογές, θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου στη μάχη για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, αλλά αν παρά ταύτα οι εκλογές χαθούν, θα φύγω».

Όπως αναφέρει η Real News, ο πρωθυπουργός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών το φθινόπωρο αν οι συγκυρίες το επιτρέψουν.

Σχετικά με τον Γ. Παπανδρέου, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Κ. Καραμανλής είναι δηκτικός, λέει ότι η στάση του αυτή την περίοδο βλάπτει την εθνική υπόθεση. «Δεν έχει καταλάβει το βάθος της κρίσης. Είναι ανεύθυνη και ανώριμη η συμπεριφορά του. Και πιστεύω ότι αν είχε την ευθύνη να διαχειριστεί αυτός την κρίση θα υπήρχε πρόβλημα» φέρεται να λέει ο κ. Καραμανλής και να εκτιμά ότι ο κ. Παπανδρέου θα χρεωθεί σημαντικό πολιτικό κόστος αν οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όσο για την Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρωθυπουργός φέρεται να κάνει ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα, ενώ αποφεύγει να μιλήσει αν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα συμπεριληφθούν και πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην υπόθεση Βατοπεδίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης