O Aργύρης  Παπαργυρόπουλος, ο άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη νυχτερινή Αθήνα καθιερώνοντας την παραλιακή ως λεωφόρο της ψυχαγωγίας, υπήρξε στενός φίλος του Κώστα Βουτσά.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε στο zougla.gr για τον άνθρωπο Κώστα Βουτσά και την ευγνωμοσύνη που θα νιώθει πάντα για αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαργυρόπουλος δήλωσε για τον αγαπημένο του Κώστα: «Το διάστημα που ήταν με τη Θεανώ (Παπασπύρου) κάναμε πολύ παρέα μαζί. Για τον Κώστα τι να πει κανείς… Νομίζω ότι είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών, των  μεγάλων, των αξέχαστων, των σταρ που φεύγει… Δεν ξέρω αν έχει μείνει και κανένας άλλος. Όλος ο κόσμος κάτι έχει να θυμάται από τον Βουτσά. Ιδιαίτερα εγώ που κάναμε πολλές φορές παρέα και του χρωστάω μια μεγάλη ευγνωμοσύνη διότι η αιτία ότι πήρα εγώ το 1980 το μαγαζί τα “Αστέρια” ήταν ο Κώστας ο Βουτσάς. Αυτός ήταν που με προέτρεψε και έγινε αυτό το ξεκίνημα που πήρα τα “Αστέρια” και πάντα θα το θυμάμαι και θα του χρωστάω μια μεγάλη ευγνωμοσύνη. Ο Βουτσάς δεν ήταν μόνο  ένας μεγάλος καλλιτέχνης, ήταν και γλεντζές. Ήταν από τους καλλιτέχνες που έβαζε το χέρι στην τσέπη. Ήταν λίγοι αυτοί που πέρασαν. Ήταν μποέμ τύπος δηλαδή, όταν ερχόταν στο μαγαζί σαν πελάτης ήταν υπολογίσιμος. Ήταν γενναιόδωρος. Πέρα από μεγάλος καλλιτέχνης ο Βουτσάς ήταν και άνθρωπος. Αγαπημένε φίλε μου Κώστα, καλό σου ταξίδι».

Ακούστε το ηχητικό:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης