Αυγό εκθρονίζει τη Stormi από την κορυφή του Instagram

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019, 11:42
Αυγό εκθρονίζει τη Stormi από την κορυφή του Instagram
Το μωρό των Κάιλι Τζένερ και Τράβις Σκοτ μπορεί να είναι χαριτωμένο, αλλά και αντιμέτωπο με έντονο ανταγωνισμό στον κόσμο του Instagram.

Η φωτογραφία ενός αυγού φαίνεται πως ξεπέρασε σε likes εκείνη της Stormi, κόρης του μικρότερου μέλους της οικογένειας Καρντάσιανς και του ράπερ Τράβις Σκοτ.

Το πορτρέτο αυγού, το οποίο δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό @world_record_egg στις 4 Ιανουαρίου, έχει συγκεντρώσει 22,5 εκατομμύρια likes.

Η φωτογραφία της νεογέννητης Stormi που κρατά το δάχτυλο της μαμάς της και δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Αμερικανίδας τηλεοπτικής προσωπικότητας, η οποία είναι επίσης μοντέλο και επιχειρηματίας @kyliejenner στις 6 Φεβρουαρίου, βρίσκεται πλέον στο νούμερο 2 με 18,3 εκατομμύρια likes.

Σύμφωνα με το Buzzfeed, ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού αυγού ισχυρίζεται ότι είναι κοτόπουλο από τη βρετανική ύπαιθρο που ονομάζεται Henrietta ότι "διάβασε ένα άρθρο σχετικά με τις 20 πρώτες θέσεις στο insta" και διαπίστωσε ότι "η Κάιλι Τζένερ βρίσκεται στην κορυφή με 18 εκατομμύρια likes".

«Το είδα ως πρόκληση να το ξεπεράσω» αναφέρει η Henrietta στη δημοσίευση. «Δεν ήταν κάτι προσωπικό».

«Ας καταρρίψουμε μαζί παγκόσμιο ρεκόρ ως ανάρτηση με τα περισσότερα like» σημειώνεται στο post. Το ρεκόρ καταρρίφθηκε χθες, Κυριακή 13 Ιανουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019, 11:42