Η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός Emma Corrin επελέγη για τον δύσκολο ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνας στην τέταρτη σεζόν της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς το «Στέμμα» (The Crown).

Το Netflix επιβεβαίωσε την επιλογή της συγκεκριμένης ηθοποιού για τον ρόλο με ανακοίνωση Τύπου και μάλιστα πρόσθεσε ότι τα γυρίσματα της νέας σεζόν θα ξεκινήσουν αργότερα εντός του τρέχοντος έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια η νεαρή ηθοποιός δήλωσε «κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη» για τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό δράμα που ακολουθεί την ιστορία της βρετανικής μοναρχίας από την ανάληψη των καθηκόντων της βασίλισσας της Αγγλίας, Ελισάβετ Β’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα σύμβολο, ο τρόπος με τον οποίο επηρέασε τον κόσμο είναι ακόμα ευδιάκριτος και εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς», πρόσθεσε η Emma Corrin.

Ο δημιουργός της σειράς Peter Morgan χαρακτήρισε την Corrin «ένα εξαιρετικό ταλέντο» που αμέσως «συνεπήρε όλη την ομάδα των σκηνοθετών».

Η ηθοποιός αναμένεται να κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την ταινία Misbehavior, ένα ιστορικό δράμα που ακολουθεί μια ομάδα γυναικών από το Απελευθερωτικό Κίνημα των Γυναικών στην απόπειρά της να εμποδίσει το διαγωνισμό των καλλιστείων για την ανάδειξη της Μις Κόσμος το 1970 στο Λονδίνο.

Στην τρίτη σεζόν του Στέμματος που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2019 θα δούμε την Ολίβια Κόλμαν του Γιώργου Λάνθιμου στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Η Corrin ως πριγκίπισσα Νταϊάνα παρουσιάζεται την περίοδο που ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο καταρρέει, ενώ πρωθυπουργός της Βρετανίας είναι η Σιδηρά Κυρία, Μάργκαρετ Θάτσερ. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης