Χειροποίητα γούρια και ιδιαίτερα δώρα τέχνης περιλαμβάνουν οι νέες χριστουγεννιάτικες συλλογές του Μ Shop που λειτουργούν στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν το ημερολόγιο και οι συλλεκτικές μεταξοτυπίες του εικαστικού δημιουργού Γιώργου Ξένου, με την ευκαιρία της νέας του έκθεσης που θα φιλοξενείται στους χώρους του Μεγάρου από τις 14 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Κατάστημα του Μεγάρου περιμένει τους επισκέπτες του με υπέροχα δώρα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά: Νότες και τυχερά με την τεχνική origami για να είναι το 2023 λαμπερό και μελωδικό, κεραμικά γούρια και ρόδια ζωγραφισμένα στο χέρι, χριστουγεννιάτικα αρωματικά κεριά, χειροποίητα δεντράκια και μπάλες.

Ακόμη, στον χώρο του M Shop, βρίσκει κανείς χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά αντικείμενα, πιάτα, κούπες και φλιτζάνια με χαρούμενα, γιορτινά μοτίβα, καρυοθραύστες καθώς και μια επάργυρη λαβίδα πάγου, αποκλειστικά σχεδιασμένη για το Μέγαρο, κοσμήματα, μεταξωτά μαντήλια της Δάφνης Βαλέντε, τσαντάκια κεντημένα στο χέρι της Ελένης Ψυχούλη, χειροποίητες κούκλες-μπαλαρίνες,παιχνίδια,αλλά και διακοσμητικά και χρηστικά είδη για το σπίτι και το γραφείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μ Shop με CD και συλλεκτικούς δίσκους βινυλίου κλασικής μουσικής σε άριστη κατάσταση.

Το Κατάστημα του Μεγάρου διοργανώνει για πρώτη φορά μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά με CD και συλλεκτικούς δίσκους βινυλίου κλασικής μουσικής από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Κορυφαία ονόματα από τις χρυσές στιγμές της δισκογραφίας –Χέρμπερτ φον Κάραγιαν, Μαρία Κάλλας, Εμίλ Γκιλέλς, Κλάουντιο Αρράου, Χοσέ Καρρέρας, Λουτσάνο Παβαρόττι– παρελαύνουν μέσα από σπάνιες, ενίοτε πολυτελέστατες, εκδόσεις. Ιστορικές ηχογραφήσεις από ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου, συμφωνικά έργα και όπερες σε επιλεγμένα βινύλια από την εποχή του αναλογικού ήχου, των 33 στροφών, σε άριστη κατάσταση, αλλά και καινούργια CD της τρέχουσας δισκογραφίας, προσφέρονται σε ειδικές τιμές.

M Café

Στον εξωτερικό χώρο του M Shop λειτουργεί τις ίδιες ημέρες και ώρες το M Café, ένα ιδανικό σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης που υποδέχεται τους επισκέπτες του με χαμόγελο και με απολαυστικά ροφήματα και φρέσκα σνακ!

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, θα είναι ανοιχτό στο Μέγαρο και το Παγοδρόμιο.

Τα έσοδα του MShop διατίθενται για την ενίσχυση του έργου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Πληροφορίες

https://www.megaron.gr/the-m-shop/
Ώρες λειτουργίας: 10:00-21:00 (καθημερινές και σαββατοκύριακο)
Το Μ Shop θα παραμείνει κλειστό στις 24/12, 31/12, 1/1, 2/1 και 6/1.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης