Στη δημοσιότητα έδωσαν δική τους ερμηνεία του «Toxic» της Britney Spears o Robert Fripp των King Crimson και η τραγουδίστρια-ηθοποιός Toyah Wilcox, δηλώνοντας την υποστήριξή τους στο κίνημα #FreeBritney για τον αγώνα της νεαρής τραγουδίστριας να ανατραπεί το καθεστώς κηδεμονίας της από τον πατέρα της που έχουν επιβάλει τα δικαστήρια.

Η ερμηνεία των Fripp και Wilcox μεταδόθηκε στη σειρά καραντίνας του ζεύγους, Toyah and Robert’s Sunday Lunch. Σε έναν χώρο που έμοιαζε να είναι η κουζίνα του σπιτιού τους, επανεκτέλεσαν την επιτυχία του 2003 της Britney. Με δεξιοτεχνία ο Fripp αναδημιούργησε το ριφ του συνθεσάιζερ του τραγουδιού παίζοντας με ταχύτητα αστραπής στην κιθάρα του, ενώ η φωνητική περφόρμανς της Wilcox ήταν απολαυστικά υπερβολική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ευθεία αναφορά στον συνεχιζόμενο αγώνα για την κηδεμονία της Britney, στο βίντεο περιλαμβάνεται σε πρώτο πλάνο ένα #FreeBritney hashtag, ενώ μετά την περφόρμανς και ο Fripp και η Wilcox σήκωσαν ψηλά ταμπελίτσες που είχαν οι ίδιοι φτιάξει και στις οποίες είχαν αναγράψει «We Love You Britney».

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη σειρά Sunday Lunch την ξεκίνησαν πέρυσι· άρχισαν με μικρά κομμάτια και περφόρμανς αλλά στη συνέχεια τη χρησιμοποίησαν για να ερμηνεύουν τραγούδια. Προσφάτως, ερμήνευσαν το «Purple Haze» του Jimmi Hendrix, το «Tainted Love» των Soft Cell και το «Smells Like Teen Spirit» των Nirvana.

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης