Ο Βασίλης Τριάντης, λαουτιέρης με σημαντικές συνεργασίες στον χώρο της παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής, παρουσιάζει την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή «Σφίγγα», ένα μουσικό ταξίδι με μουσικές από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Πορτολάνος» καθώς και νέα κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαουτιέρης της παραδοσιακής μουσικής αλλά και ταυτόχρονα ένας σύγχρονος μουσικός με επιρροές από διάφορα μουσικά είδη, αποτυπώνει στις συνθέσεις του τη συνύπαρξη και ζύμωση των μουσικών του βιωμάτων.
Μαζί του συμπράττει μια εξαιρετική ομάδα από  μουσικούς, ενώ τα κομμάτια του θα πλαισιώσουν παραδοσιακά τραγούδια από την Ελλάδα και άλλες χώρες καθώς και κομμάτια συνθετών που «καθόρισαν» ως ένα βαθμό τον καλλιτέχνη και εντάσσονται στο ευρύτερο πεδίο της World Music σκηνής.

Παίζουν οι μουσικοί Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά), Αντώνης Καλιούρης (πνευστά), Πασχάλης Παπαζούδης (πιάνο) και Γιώργος Βεντουρής (Κόντρα μπάσο). Τραγουδά η Μάρθα Μαυροειδή.

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Ώρα προσέλευσης: 20.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Γενική είσοδος: 10 ευρώ  

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης