Εδώ και καιρό αναφορές από επισκέψεις στα γυρίσματα της ταινίας «Wonder Woman 1984» περιέγραφαν «παραλληλισμούς» μεταξύ του κακού Μάξουελ Λορντ που υποδύεται ο Πέντρο Πασκάλ και του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Από το παρελθόν τους στην τηλεόραση μέχρι τα κοστούμια και τα μαλλιά τους, οι ομοιότητες είναι εμφανείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Sirius XM, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σύγκριση και αν ήταν στο μυαλό του όταν δημιουργούσε τον χαρακτήρα.

«Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας» είπε ο Πέντρο Πασκάλ. «Όταν άρχισα πρώτη φορά να συζητώ με τη σκηνοθέτη Πάτι Τζένκινς είπα: “Ξέρεις, κάνουμε τον Γκόρντον Γκέκο, σωστά; Αυτός είναι ο Γκόρντον Γκέκο”» αναφερόμενος στον αδίστακτο, πλούσιο χαρακτήρα της ταινίας «Wall Street» του 1987.

H Τζένκινς του είπε ότι «δεν είναι καθόλου έτσι» εξήγησε ο Πασκάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά την εμφάνιση του χαρακτήρα, ο Πασκάλ ανέφερε τη σχεδιάστρια κοστουμιών, Λίντι Χέμινγκ, η οποία μίλησε για μια σειρά από «χαρακτήρες που είναι γνωστοί» (που περιελάμβαναν τον Τραμπ σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις της Χέμινγκ), αλλά ο ηθοποιός είπε ότι δεν χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο πρόσωπο για να δημιουργήσει την έκδοση του χαρακτήρα της DC Comics.

«Ήταν πραγματικά αυτό που υπήρχε στις σελίδες του σεναρίου» τόνισε και πρόσθεσε ότι κινήθηκε προς τα εκεί που τον καθοδηγούσε η Πάτι Τζένκινς.

Η Τζένκινς επιβεβαίωσε νωρίτερα ότι ο Τραμπ ήταν μέρος της έμπνευσης για την έκδοση του Μάξουελ Λορντ της ταινίας, αν και πρόσθεσε ότι δεν ήταν σκοπός να δοθεί «πολιτική διάσταση». Ανέφερε επίσης τον καταδικασμένο απατεώνα, Μπέρνι Μάντοφ ως «τεράστια επιρροή».

«Ναι, ο Τραμπ είναι σίγουρα ένας από τους ανθρώπους που εξετάσαμε …αλλά δεν έχω ένα πολιτικό μήνυμα να στείλω στον κόσμο» είχε τονίσει στη συνέντευξη

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης