Με τις ατάκες του ελληνικού σινεμά «Μάσκες θα βάλουμε», «Βγαίνω ή Μένω», «Από αύριο αρχίζει η κυκλοφορία» σε ένα βίντεο «ανασκόπηση» του 2020, η Φίνος Φιλμς επιλέγει να αποχαιρετήσει την επεισοδιακή χρονιά που έφυγε.

Μέσα σε ένα βίντεο ενός λεπτού η Φίνος Φιλμ, έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε αναφερόμενη φυσικά και στην πανδημία του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα και ατάκες από πολύ γνωστές ταινίες της Φίνος Φιλμς που συνδέονται ή «συνδέονται» με τη σημερινή πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικότερη η ατάκα «Βγαίνω ή μένω» του Διονύση Παπαγιανόπουλου που συνδέεται απόλυτα με την καραντίνα λόγω κορωνοϊού. Αλλά και εκείνη του Σωτήρη Τζεβελέκου «μάσκες θα βάλουμε»;

Ο Κώστας Βουτσάς, η Ζωή Λάσκαρη, ο Νίκος Ρίζος, η Ρένα Βλαχοπούλου και ο Ντίνος Ηλιόπουλος  είναι μερικοί μόνο από τους πρωταγωνιστές των ταινιών που χρησιμοποιεί η Φίνος Φιλμ για μια ανασκόπηση μήνα-μήνα. Η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο γράφει: «Καλή Χρονιά φίλοι και φίλες!! Μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, μέσα από τον φακό της Φίνος Φιλμ».  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης