Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, Τζέρεμι Στρονγκ θα ενσαρκώσει τον εφευρέτη του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας στην επερχόμενη ταινία «Splendid Solution».

Το κινηματογραφικό έργο παραγωγής των Bron Studios και 21 Laps, είναι μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Τζέφρι Κλούγκλερ του 2004 με θέμα την προσπάθεια του Αμερικανού ιατρικού ερευνητή και ιολόγου να βρει θεραπεία για τον θανατηφόρο ιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Γκίλιαν Γουίκς θα γράψει το σενάριο της νέας ταινίας και παραγωγοί θα είναι οι Σον Λέβι και Νταν Λεβίν της 21 Laps Entertainment, με τις Μπέκα Έντελμαν και Έμιλι Φέχερ να επιβλέπουν το πρότζεκτ.

«Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πιο επίκαιρη ιστορία να αφηγηθούμε – το ταξίδι ενός ανθρώπου για να σώσει τον κόσμο από μια καταστροφική επιδημία, ενώ υπερνικά την παραπληροφόρηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης… και το πώς πίστευε τόσο πολύ στο εμβόλιο που το δοκίμασε στον εαυτό του και στα παιδιά για να αποδείξει στον κόσμο ότι ήταν ασφαλές » αναφέρουν οι Λέβι και Λεβίν σε δήλωσή τους για το πρότζεκτ.

Ο ιδρυτής της Bron Studios, Άαρον Λ. Γκίλμπερτ, ο οποίος θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας, πρόσθεσε: «Αυτό το έργο είναι ιδανικό για την εποχή που ζούμε. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η αληθινή ιστορία ελπίδας και επιμονής σε μια εποχή αβεβαιότητας θα έχει απήχηση σε θεατές σε όλο τον κόσμο και θα τους υπενθυμίσει τι έχει ξεπεράσει η ανθρωπότητα. Είναι τιμή μου που συμμετέχω στην υλοποίησή του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζέρεμι Στρονγκ εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι εκτελεστικός παραγωγός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης